First collaboration

May 19, 2017


Neko ko mi je među prvima pružio podršku ali pre svega poverenje, kada je prezentovanje njihovih majica u pitanju, jeste grupa mladih dizajnera ujedinjena pod imenom  „EKIPAClothing“. Oni su novi predstavnici ulične mode, čiji se komadi iz širokog asortimana majica i dukseva moraju naći u svačijem ormaru.

I baš kao što kaže njihov koncept  „Wear it today“ , poželećete da ih odmah nakon dobijanja obučete i prošetate gradom. Majice, 100% proizvedene u Srbiji, prepune su zanimljivih minimalističkih dezena i odličnih poruka ispisanih urbanim fontovima.

Na instagramu ste imali priliku da vidite par fotki u EKIPA majicama, a danas sam se odlučio za jednostavan outfit sa belom majicom, na kojoj je ispisan logo brenda. Uz to svetli iscepani jeans sa odličnim new balance patikama, čini da ova kombinacija bude efektna i svakako vredna pažnje prolaznika. Da majica bude interesantnija, logo je ispisan u suprotnom smeru, kako bi selfiji iz ogledala bili prava mala reklama za ovu fantastičnu ekipu.

„Keep it simple“ look se još jednom pokazao kao izuzetan, za sve one koji ne umeju sa detaljima ili im prosto nedostatak vremena onemogućava posebno sređivanje i kombinovanje boja.

Do sledećeg čitanja i možda nove saradnje, šaljem pozdrav! ;)









T-shirt // EKIPA
Jeans // H&M
Sneakers // New Balance

You Might Also Like

3 comments

Like me on Facebook